Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Simona Gherghe, atacată pentru simpatia față de proful Ungureanu

Ca și Bendeac, ea a fost atacată de Mircea Badea pentru că a îndrăznit să-și declare încrederea în noul premier de atunci, Mihai Ungureanu.

Ea n-a comentat reacția colegului de trust, dar este evident că nu i-a picat bine această reacție de tip "cine nu e cu noi e împotriva noastră". "Colegul nostru Mihai Bendeac e un suporter al noului prim-ministru... Nu e singurul... Şi Simona Gherghe e... A scris pe Facebook: «Mihai Răzvan Ungureanu mi-a fost profesor de istoria civilizaţiilor în liceu. E un om excepţional, extrem de deştept. Un om care are mai multă carte decât toţi cei care se perindă pe la televizor şi vorbesc despre el... Eu îi ţin pumnii domnului profesor». E bine că «domnul profesor» generează un val de simpatie şi are fani, e un lucru îmbucurător. Sigur, nu mă gândeam, pe bune, că domnul Răzvan Ungureanu are un intelect de invitat la «Acces Direct»”, a spus ironic Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

Contactată de ziarul Ring, Simona Gherghe nu a comentat observaţiile lui Mircea Badea: "Nu vreau să spun nimic... Nu intru în război cu nimeni, nu sunt în război cu nimeni şi atâta tot. Uite ce zi frumoasă e afară!", a încercat ea să schimbe subiectul.

  • TeBULESCU, luni, 09.07.2012 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro