Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Oana Pellea, mesaje pe Facebook pentru Piața Universității

Autorea unei scrisori dure, în 2011, adresată clasei politice din România, despre situația cailor sălbatici din Letea, actrița s-a implicat și în protestele din Piața Universității din iarna trecută.

"Vreau să le spun conducătorilor acestei ţări, oamenilor politici, factorilor de minimă decizie: aţi decăzut din starea de OM", a scris actrița despre lipsa de reacție a autorităților în acel caz. "M-am săturat ca ţara mea să fie considerată criminală, hoaţă, barbară, înapoiată, pentru că dumneavoastră nu sunteţi capabili de a o sluji. M-am săturat să mă simt mânjită de sânge nevinovat din cauza nepăsării şi automat complicităţii dumneavoastră la crime! Iubesc România pînă la durere, dar urăsc pe oricine ucide sau e părtaş la crimă", a mai scris ea.

În iarnă, artista s-a raliat protestelor din Piața Universității. Ea s-a declarat o susţinătoare a demonstraţiilor din Bucureşti şi din întreaga ţară, însă cu condiţia ca manifestările să fie unele paşnice. "Eu nu fac politică în strictul sens al cuvântului, dar ţin cu dinţii de Bun Simţ! Şi mă doare şi mă interesează ce se întamplă în ţara mea!", a scris actrița pe Facebook. După câteva ore, ea a postat un alt mesaj, prin care îndemna la un protest paşnic, dar puternic: "Referitor la ce se întâmplă azi în ţara mea. Nu violenţei! Nu provocărilor! Nu manipulării politice! Dar DA manifestării paşnice şi democratice în apărarea Democraţiei în România! DA exprimării libere şi democratice a dreptului de a fi respectaţi în ţara noastră! Da, vreau ca România să fie o ţară civilizată, europeană şi nu un stat militarizat!"

  • TeBULESCU, luni, 09.07.2012 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro