Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Florin Chilian, reverență în fața lui Voiculescu

Un artist cu atitudine civică, el a participat activ la evenimentele din Piața Universității și s-a declarat împotriva puterii, deținută în acel moment de PDL.

Chilian a mers în ianuarie în Piața Universității și a spus că unul dintre motivele pentru care artiștii evită să cânte în Piață este că mulți au avut contracte cu primarii PDL din țară și speră să mai fie invitați la mitingurile electorale din acest an: "S-au cheltuit de Revelion fondurile pe patru luni de zile, dar ăsta nu e singurul motiv. Cred că artiștilor le este teamă să nu ajungă ținte pentru nenernicii ăștia care s-au infiltrat în manifestație. Ieri am mers în Piață și erau de trei ori mai mulți agenți, cu uniformă și sub acoperire, decât protestatari."

În 2010, Chilian declara într-un interviu publicat pe site-ul replicavedetelor.ro că nu ar intra în politică: "Nu niciodată, sunt prea deștept, nu sunt curvă în primul rând".

În  această vară, el a comentat și victoria USL la alegerile locale, spunând că marele merit pentru realizarea alianţei politice care a ajuns la guvernare îi aparţine lui Dan Voiculescu. "Chiar dacă eu nu am avut întotdeauna o relaţie bună cu Antenele de-a lungul timpului, asta nu înseamnă că nu pot să remarc faptul că ideea iniţială a formării USL îi aparţine lui Dan Voiculescu încă din iunie 2010. Aşa că n-ar fi rea o reverenţă la adresa lui Dan Voiculescu, pentru că meritul realizării USL îi aparţine 150%."

  • TeBULESCU, luni, 09.07.2012 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro