Dosar Eva. 10 personaje celebre din România care au vrut să se sinucidă

Zina Dumitrescu a suferit un șoc după moartea soțului

În iulie 2009, chiar în ziua în care era înmormântat soţul ei, creatoarea de modă a încercat să se sinucidă, înghițind somnifere.

Zina a fost descoperită de Larisa Oprea, soţia fostului membru al trupei Talisman, vecină cu ea. Larisa a declarat că soțul creatoarei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, a fost înmormântat pe 20 iulie, în Germania, iar Zina nu a putut merge acolo, întrucât era prea slăbită. Când a vrut s-o viziteze, ca să vadă cum se simte, aceasta n-a răspuns la ușă, astfel că soția lui Alin Oprea a sunat la 112. Mai multe ambulanţe şi câteva personaje din lumea mondenă au venit seara, târziu, în faţa casei Zinei Dumitrescu, când au auzit că aceasta a încercat să se sinucidă, înghiţind un pumn de pastile.

"Tot visez că este în Germania şi eu îl aştept. Foarte des îl visez pe Costin şi când mă trezesc dimineaţa nu pot să cred că nu mai este. Pierderea lui a fost primul mare şoc din viaţa mea", a povestit Zina Dumitrescu. Ea a spus că nu a încercat niciodată să se sinucidă, aşa cum s-a anunțat în presă, pentru că "doar laşii fac asta", explicând că atunci când a aflat de moartea soţului său a avut o criză de bilă. "Am avut o perioadă în care eram foarte tristă, tare abătută. Dar viaţa merge înainte şi trebuie să îmi revin", a mai spus "mama" Zina.

Anul trecut, după ce fiul Zinei, Cătălin Neagreanu, a internat-o la sanatoriu, s-a zvonit că ea ar fi încercat din nou să se sinucidă, însă creatoarea a negat informația.

 

  • Irene, joi, 08.11.2012 10:07
    Viata

    Nu-mi vine sa cred cind vad cita rautate este in oameni.Nu mai exista compasiune?Domnul Nastase a avut o clipa de ratacire,caci nu se explica altfel de ce un barbat de stat,politician (care a avut multe functii in stat si a reusit sa faca lucruri bune pt. Romania,o fi facut si rele ca nimeni nu-i perfect,)a avut asa o slabiciune sa incerce sa-si ia viata in preajma familiei care cred ca il iubeste si il apreciaza,asa dupa cum sunt multi cetateni de-ai nostrii care regreta ca in 2004 l-au ales pe cel rau ,si nu pe Dl. Nastase. Romania nu ar fi pierdut atit, poporul nu si-ar fi pierdut speranta intr-o viata mai buna,ca acum.Sunt convinsa ca aceasta condamnare cu executare ne pune iar la colt,ca pe un popor lipsit de educatie si care se bucura de raul altuia.Majoritatea politicienilor care se afla in fruntea bucatelor,se ling pe miini si-si fac averi personale.Unii chiar nesimtiti cred ca noi nu vedem cind ne buzunaresc si fura din banii publici.Domnul Nastase nu trebuie sa se supere ca a fost condamnat,caci are el destule bube in cap dar nu a putut fi dovedit.Dar acum dupa ce iese cred ca ar fi de bun simt sa urmareasca un jurist ca el pe toti adversarii lui care fura din banul public,si cum este un jurist de marca sa infiinteze un ong care sa se ocupe cu aducerea in fata justitiei,si recuperarea sumelor furate de la dusmanii lui.IA-LE BANII SI SA VEZI CE O SA PLINGA,MAI MULT DECIT DACA II ARESTEZI. .

  • rozi, luni, 25.06.2012 10:52
    ??????

    Gasiti o poza , macar cu o picatura de singe? Sau, l-au spalat, l-au pieptanat, si l-au schimbat ( de haine) si dupa aceea l-au dus la spital, ...???????? JENANT !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro