Dosar Eva. 10 personaje celebre din România care au vrut să se sinucidă

Brigitte Sfăt era să se omoare pentru bani

În septembrie anul trecut, viitoarea soție a lui Ilie Năstase a mărturisit într-o emisiune TV că a vrut să se sinucidă, fiindcă ajunsese să creadă că banii înseamnă totul în viață.

"În momentul în care am pierdut totul, am vrut să mă sinucid. S-a întâmplat de ziua mea, în 2006, de 7 februarie. Eram sănătoasă, de fapt nu pierdusem nimic. Fiul meu era sănătos, surorile mele veneau la mine, aveam ce mânca, dar eu am considerat că banii în lumea asta sunt totul. Am considerat că eu sunt ceea ce sunt, pentru că aveam banii pe care îi aveam și că sunt un nimeni fără bani. Dar viața mi-a aratat contrariul. Dacă ești sănătos și îi ai pe cei dragi lângă tine putem să facem totul pe lumea asta", a povestit Bigitte, cu lacrimi în ochi în emisiunea "Răi da' buni", de la Antena 2.

În 2010, ea și-a schimbat atitudinea față de religie și spune că se simte mai împăcată cu ea însăși și cu Divinitatea. "M-am pocăit pentru că am avut foarte multe necazuri. Pentru mine a fost un legământ pe care l-am făcut cu Dumnezeu şi se pare că Dumnezeu mi-a arătat că mă iubeşte", a afirmat logodnica lui Ilie Năstase.

  • Irene, joi, 08.11.2012 10:07
    Viata

    Nu-mi vine sa cred cind vad cita rautate este in oameni.Nu mai exista compasiune?Domnul Nastase a avut o clipa de ratacire,caci nu se explica altfel de ce un barbat de stat,politician (care a avut multe functii in stat si a reusit sa faca lucruri bune pt. Romania,o fi facut si rele ca nimeni nu-i perfect,)a avut asa o slabiciune sa incerce sa-si ia viata in preajma familiei care cred ca il iubeste si il apreciaza,asa dupa cum sunt multi cetateni de-ai nostrii care regreta ca in 2004 l-au ales pe cel rau ,si nu pe Dl. Nastase. Romania nu ar fi pierdut atit, poporul nu si-ar fi pierdut speranta intr-o viata mai buna,ca acum.Sunt convinsa ca aceasta condamnare cu executare ne pune iar la colt,ca pe un popor lipsit de educatie si care se bucura de raul altuia.Majoritatea politicienilor care se afla in fruntea bucatelor,se ling pe miini si-si fac averi personale.Unii chiar nesimtiti cred ca noi nu vedem cind ne buzunaresc si fura din banii publici.Domnul Nastase nu trebuie sa se supere ca a fost condamnat,caci are el destule bube in cap dar nu a putut fi dovedit.Dar acum dupa ce iese cred ca ar fi de bun simt sa urmareasca un jurist ca el pe toti adversarii lui care fura din banul public,si cum este un jurist de marca sa infiinteze un ong care sa se ocupe cu aducerea in fata justitiei,si recuperarea sumelor furate de la dusmanii lui.IA-LE BANII SI SA VEZI CE O SA PLINGA,MAI MULT DECIT DACA II ARESTEZI. .

  • rozi, luni, 25.06.2012 10:52
    ??????

    Gasiti o poza , macar cu o picatura de singe? Sau, l-au spalat, l-au pieptanat, si l-au schimbat ( de haine) si dupa aceea l-au dus la spital, ...???????? JENANT !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro