Dosar Eva. 10 personaje celebre din România care au vrut să se sinucidă

Laura Lavric, dezamăgită după un mariaj de 20 de ani

Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de sinucidere din cauza unei căsnicii eșuate. Ea a trăit 20 de ani cu un bărbat pe care nu l-a iubit și cu care spune că nu a avut prea multe în comun.

Laura Lavric a avut foarte multe conflicte cu fostul ei soț, iar în timpul unui scandal a primit și o palmă. "Mi-a tras o palmă de am umblat o săptămână cu o vânătaie, dar și eu i-am dat un telefon în cap de i-a țâșnit sângele", a povestit ea în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV.

Mai târziu, când artista încerca să obțină viza pentru Statele Unite, soțul ei a reclamat-o la ambasada americană că nu plătește toate taxele pentru concertele susținute. După divorț, Laura Lavric a clacat și a vrut să înghită un pumn de pastile. Fiul ei, Victor, a oprit-o, spunându-i cu ochii în lacrimi că o consideră o luptătoare. "Eu am avut încredere în ăla cu care am trăit 20 de ani, la divorț n-am vrut să fac partaj și atunci el mi-a luat munca mea toată și munca băiatului meu. Am plâns și am zis: Ia, acum iau eu un pumn de pastile și se termină totul!", a mărturisit cântăreața. "Trebuie ca gândirea pozitivă să o întreacă măcar cu un gram pe aia negativă. Trebuie să ai pe cineva alături, să ai incredere în Dumnezeu și să știi că viața e un dar, e minunată", a mai spus artista.

  • Irene, joi, 08.11.2012 10:07
    Viata

    Nu-mi vine sa cred cind vad cita rautate este in oameni.Nu mai exista compasiune?Domnul Nastase a avut o clipa de ratacire,caci nu se explica altfel de ce un barbat de stat,politician (care a avut multe functii in stat si a reusit sa faca lucruri bune pt. Romania,o fi facut si rele ca nimeni nu-i perfect,)a avut asa o slabiciune sa incerce sa-si ia viata in preajma familiei care cred ca il iubeste si il apreciaza,asa dupa cum sunt multi cetateni de-ai nostrii care regreta ca in 2004 l-au ales pe cel rau ,si nu pe Dl. Nastase. Romania nu ar fi pierdut atit, poporul nu si-ar fi pierdut speranta intr-o viata mai buna,ca acum.Sunt convinsa ca aceasta condamnare cu executare ne pune iar la colt,ca pe un popor lipsit de educatie si care se bucura de raul altuia.Majoritatea politicienilor care se afla in fruntea bucatelor,se ling pe miini si-si fac averi personale.Unii chiar nesimtiti cred ca noi nu vedem cind ne buzunaresc si fura din banii publici.Domnul Nastase nu trebuie sa se supere ca a fost condamnat,caci are el destule bube in cap dar nu a putut fi dovedit.Dar acum dupa ce iese cred ca ar fi de bun simt sa urmareasca un jurist ca el pe toti adversarii lui care fura din banul public,si cum este un jurist de marca sa infiinteze un ong care sa se ocupe cu aducerea in fata justitiei,si recuperarea sumelor furate de la dusmanii lui.IA-LE BANII SI SA VEZI CE O SA PLINGA,MAI MULT DECIT DACA II ARESTEZI. .

  • rozi, luni, 25.06.2012 10:52
    ??????

    Gasiti o poza , macar cu o picatura de singe? Sau, l-au spalat, l-au pieptanat, si l-au schimbat ( de haine) si dupa aceea l-au dus la spital, ...???????? JENANT !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro