Dosar Eva. 10 celebrități din România care au ajuns la spital în 2012

Mihai Trăistariu și-a făcut analize la Viena

Cântărețul are probleme periodice cu vocea. De cinci ani, el răgușește periodic și cum doctorii din țară pe care i-a consultat nu au reușit să-l scape de această problemă, el a preferat să meargă în străinătate și să plătească 1.200 de euro pentru un set complex de analize.

"Medicii din ţară au absolvit cu nota 5. De ani buni am făcut analize, mi-au dat antibiotice, pastile şi tot n-am scăpat de răguşeală. Ba, m-au îmbolnăvit de altele, chiar şi candida, mi-au scos şi amigdalele. Am reuşit să mă vindec singur, cu produse naturiste, miere de eucalipt, propolis. Însă văd că încep să răguşesc iar după două-trei concerte", a explicat Trăistariu.

Cântărețul și-a făcut programare pentru analize la "clinica românilor" din Viena, AKH, unde a plătit 1.200 de euro pentru un set complet de investigații. "Am făcut analize de sânge, control la gât, RMN şi altele. Mi-au ieşit toate foarte bine. Dacă în ţară medicii tot timpul îmi găseau bacterii, de această dată nu mi-a mai ieşit nimic de acest gen. Oricum, analizele în România ies aiurea şi nu sunt adevărate. Am vrut să merg la specialişti care nu dau greş. În proporţie de 99%, sunt perfect sănătos. Mi-au spus că am probleme la fiere din cauza alimentaţiei, însă nu este foarte grav. Trebuie doar să am grijă mai mare la ce mănânc", a declarat Trăistariu pentru ziarul Ring după ce a aflat rezultatele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro