Caitlyn JennerCaitlyn a pozat pentru coperta revistei Vanity Fair după ce a anunțat că a devenit legal femeie

 

Oficial, Jenner se simte femeie

În septembrie anul trecut, Caitlyn Jenner a devenit femeie din punct de vedere legal, după ce numele său şi schimbarea sa de sex au fost recunoscute printr-o decizie a unui tribunal din Los Angeles. Pe lângă cererea prin care a solicitat recunoaşterea oficială a schimbării de gen, Caitlyn Jenner a cerut instanţei să recunoască şi schimbarea oficială a numelui său.

Potrivit unei surse din anturajul vedetei americane, Caitlyn Jenner a cerut judecătorului să sigileze informaţiile private din dosarul său, pentru că, deşi a primit un sprijin substanţial din partea opiniei publice americane, a fost ţinta unor ameninţări de ordin fizic şi se temea ca aceste ameninţări să nu fie puse în practică dacă informaţiile private din dosarul său vor fi făcute publice.

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al starletei Kim Kardashian, a dezvăluit în aprilie 2015 că se consideră femeie şi a pozat în noua sa ipostază pentru coperta revistei Vanity Fair, în iunie anul trecut, dezvăluind cu această ocazie noua identitate, Caitlyn Jenner.


Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian, a devenit în aprilie 2015 cel mai cunoscut american care a anunţat în mod public că este o persoană transgender, notează Mediafax.

Jenner, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit că se simte femeie într-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, într-o emisiune produsă de televiziunea ABC, la aproape 40 de ani după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, în proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din concursul de atletism. În urma acelei victorii, Bruce Jenner a primit titlul neoficial de "cel mai bun atlet din lume".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro