Caitlyn JennerCaitlyn a trecut printr-un proces dificil de adaptare la noua sa identitate

 

Caitlyn, cu ochii după femei

Dar Halperin spune că tot acest proces este foarte dificil. "N-a fost deloc uşor pentru Caitlyn. A fost foarte greu. E foarte încântată că a trezit atenţia multora în privinţa persoanelor transgender care au fost mult timp discriminate, dar cred că e posibil ca ea să urmeze procesul invers în următorii ani", a spus acesta. "Nu cred că ar surprinde pe cineva din anturajul său. A fost mai greu decât s-a aşteptat. Inima mea este deschisă pentru ea şi ştiu că adevăraţii prieteni îi vor sta aproape pentru a o susţine indiferent ce cale va alege", a adăugat el.


Ian Halperin susţine că ştie din surse sigure că Jenner, care a fost căsătorită ca bărbat de trei ori şi are şase copii, este atrasă în continuare de femei, nu de bărbaţi. "Încă e atrasă de femei şi vrea să găsească una potrivită", i-ar fi spus o sursă lui Halperin.

La începutul lunii, Jenner a vizitat o şcoală din cartierul newyorkez Brooklyn şi a stat de vorbă cu Nicholas Kristof, de la New York Times, despre persoanele transgender. "Poate că acesta e motivul pentru care Dumnezeu m-a adus pe Pământ, să-mi spun povestea, să încerc să schimb lumea. Pentru că această poveste despre trans, despre indentitatea de gen, despre nonconformism, e mai mare decât ce am făcut eu în '76, când am câştigat Jocurile Olimpice. Este mai mare decât recordurile mondiale. Este despre viaţa mea. E despre viaţă şi moarte", a spus el.


Jenner, care a dezvăluit că nu a întâlnit niciodată un transgender până acum un an, a mărturisit că "timp de mulţi ani a exista o Caitlyn care trăia înăuntru, iar Bruce era pe dinafară şi cucerea lumea."

"A durat până când l-am pus pe el înăuntru şi am adus-o pe ea la lumină", a mai spus vedeta.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro