Ce părere ai despre transferul de competenţă în opinia publică - şi anume dacă un cântăreţ e bun pe scenă trebuie să fie performant şi pe platourile unei emisiuni precum Fort Boyard?
Cred că este vorba mai mult de faptul că spectatorii îşi învestesc preferaţii cu încrederea că, odată ce sunt buni pe scenă, vor fi buni în orice alte situaţii. Învestitura asta ne face şi pe noi mai încrezători că putem să reuşim. Cert e că niciun concurent Fort Boyard, indiferent de background-ul lui profesional, nu s-ar prezenta în emsiune dacă nu ar simţi că este în stare să facă emisiunea.
Iar spectatorii de acasă pot descoperi, prin intermediul acestei emisiuni, lucruri noi despre persoanele publice pe care le admiră, fie că sunt cântăreţi, sportivi, actori etc. În situaţii-limită nu mai există măşti. Iar oamenilor le place să îi vadă pe cei pe care îi îndrăgesc şi în alte ipostaze decât pe scenă.
Pe de altă parte, să ne amintim că industria de advertising funcţionează în acest fel. Actori celebri, precum Daniel Craig sau Geoge Clooney girează pentru ceasurile Omega, sau branduri de maşini care se asociază cu olimpici pentru acel „transfer” de excelenţă.
Cum te-ai pregătit pentru o competiţie atât de solicitantă fizic precum Fort Boyard?
Nu am făcut ceva în mod special. Eu am un program de sport destul de solicitant, merg la sală de şase ori pe săptămână, am o bună condiţie fizică.Ce speri să simtă spectatorii după emisiunea cu tine de duminică, 15 octombrie?
Sper să se bucure, alături de noi, pentru că am făcut emisiunea cu bucurie, şi sperăm să transpară asta dincolo de micul ecran.
Ce îţi spui ţie înseţi în situaţii-limită? Cum te menţii în autocontrol?
Spun, de fiecare dată, Doamne ajută! sau Cu Dumnezeu înainte! Care este următorul tău proiect în domeniul muzical?
Piesa de dragoste în limba română „Muza ta”, scrisă de Ivan Caragea. Abia aştept să filmez videoclipul!