Claudia Pavel, despre Fort Boyard: „A fost visul meu ca fetiţă să particip în această emisiune”

Divertisment / 14.10.2017

Claudia Pavel, Kamara, Lia Bugnar, Giani Kiriţă şi Ionuţ Atodiresei vor încerca să ducă la bun sfârşit probele dificile din emisiunea-concurs Fort Boyard, duminică, 15 octombrie, de la ora 20.30, pe PRO TV. Emisiunea a fost filmată în fortul original din Golful Oceanului Atlantic. Fortul este plin de secrete şi pericole, pe care concurenţii trebuie să le înfrunte.

Eva.ro a stat de vorbă cu Claudia Pavel despre experinţa Fort Boyard, proba care a făcut-o să se simtă cea mai puternică femeie din lume, discuţia cu fiul ei, Noah, la momentul despărţirii pentru filmări, ce face când se simte în situaţii-limită şi următorul ei proiect muzical.

Cu ce gând ai acceptat provocarea de a fi concurent Fort Boyard?
Când am fost sunată pentru a mi se propune să fiu concurentă Fort Boyard,  mi s-au derulat imediat în minte scene din copilăria mea, în care priveam  emisiunea la televizor şi eram absorbită de ce se întâmpla. A fost visul meu ca fetiţă să particip în această emisiune! Am acceptat, practic,  fără să pun nicio întrebare - despre cât de grele vor fi probele.

 
Iar acum, odată încheiate filmările, cum ai califica experienţa?
Fantastică! M-am bucurat foarte mult că am participat şi că nu mi-am făcut griji în legătură cu probele şi cu capacitatea mea de a le trece, că nu mi-am pus limite, că nu am dat voie fricii să pună stăpânire şi că am avut puterea - cu această participare - de a-mi împlini un vis de-al meu din copilărie.

Ţi-a fost frică pentru viaţa ta în timpul vreunei probe din concurs?
E prea mult spus „frică pentru viaţa mea”!  Mi-a fost frică, într-adevăr, să nu mă rănesc. Plus că eu sufăr şi de nişte alergii... dar ne-au făcut analize şi teste psihologice şi alergologice, încă din România, încă de a se stabili sigur cine va merge la Fort Boyard, cine e apt şi cine nu. A fost totul farte bine organizat. Nu ne-a pus nimeni viaţa în pericol.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro