Toată lumea crede că Liu are 20 de ani şi e iubita fiului său. Oamenii sunt uimiţi când află că are aproape 50 de ani
Obiceiul de a înota când temperatura coboară sub zero grade a călit-o pe Liu în cele trei decenii de când face asta şi "i-a sculptat" corpul, dar i-a întărit şi caracterul. Acum ea pozează ca un fotomodel în costum de baie şi nimeni nu-i dă mai mult de 30 de ani. Nu doar că a ajuns la aproape 75.000 de urmăritori pe reţelele de socializare, dar a atras şi atenţia a zeci de directori de programe TV, care se luptă să o aducă în emisiunile lor.


Până acum, a înotat în râurile Yangtse din China şi Han, din Coreea de Sud. În martie 2016, şi-a propus ca obiectiv să înoate pentru prima oară în mare. A traversat cu bine Strâmtoarea Malacca după ce a luat startul din Penang, Malaesia. "Este probabil cel mai greu lucru pe care l-am făcut în toată viaţa mea. Eram obişnuită să înot în lacuri şi în râuri, dar n-am făcut-o niciodată în mare. A fost greu pentru că ochelarii îmi alunecau şi mă durea limba din cauza apei sărate. Simţeam zeci de înţepături în limbă şi când apa sărată a ajuns în stomac am avut crampe insuportabile", a povestit femeia.


În ciuda dificultăţilor, Liu a traversat strâmtoarea după ce a înotat 12 kilometri continuu. Cursa ei a durat patru ore, relatează Daily Mail.

După ce a cucerit publicul din ţara sa, Liu îşi propune să călătorească în lume. "Sunt o persoană spontană, aşa că pot să-mi fac bagajul şi să călătoresc prin Europa dacă am chef. Dar vreau să las asta pentru când o să am 80 de ani", a spus ea glumind.

"Îmi spun poveştile pentru că vreau să încurajez cât mai multe femei să fie mai frumoase şi să aibă încredere în ele", a adăugat cea mai sexy mamă din China şi, de ce nu, din lume.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro