Foto: oliviasteer.ro

4. Cheesecake cu mac şi stafide - reţetă Olivia Steer


Ingrediente:
1+1/2 cană de caju înmuiat o oră-două (sau peste noapte) și bine scurs1 pahar de fresh de portocale2 linguri de sirop de agave2 linguri de coajă rasă de portocale/lămâie bio1 linguriță de agar-agar10 picături de esență naturală de vanilie1 cană de migdale fin râșnite1 lingură de ulei de cocos1 pumn de stafide1 lingură de mac.
Mod de preparare

Se amestecă migdalele râșnite, uleiul de cocos, o lingură de miere și 5 din cele 10 picături de esență naturală de vanilie pentru a obţine cel mai simplu blat de prăjitură. Se tapetează în strat subțire o formă inelată de tort.

Apoi vine crema de brânză fără de brânză. Amestecă în blender nuci caju, sucul proaspăt de portocale, o lingură de miere, coaja rasă de portocale și ultimele picături de vanilie. Apoi se amestecă stafidele si gelifiantul făcut dintr-o linguriță rasă de agar-agar fiartă în jumătate de pahar cu apă. Se toarnă crema peste blat şi se dă la rece.

Credit foto şi reţetă: http://oliviasteer.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro