10 idei pentru un mic dejun de post
4. Fulgi de ovăz înmuiați peste noapte: 5 combinații diferite
Ca să nu mai stai dimineața să pregătești micul dejun poți să recurgi la un mic truc: să lași fulgii de ovăz la înmuiat în lapte vegetal, peste noapte și să adaugi puțină sare de mare și sirop de agave/arțar/cocos. Nu te plictisești niciodată de acest mic dejun de post, deoarece folosești această bază pe care o poți combina cu foarte multe fructe, nuci, semințe. Astfel că în fiecare dimineață poți să ai un mic dejun variat. În funcție de gusturile tale, iată câteva dintre cele mai bune combinații pe care le poți adăuga la ovăzul înmuiat peste noapte:
- dovleac copt, scorțișoară, nucșoară și semințe de dovleac:
- unt de arahide, banană, cacao sau ciocolată neagră fără lapte și nucă de cocos;
- semințe de chia și fructe de pădure;
- banană, semințe de in măcinate și unt de migdale:
- mere, scorțișoară, nucșoară și nuci.
Foto și rețetă: https://www.cookingclassy.com