Sfaturi pentru un abdomen perfect de la trei antrenoare

Jessica Sims, instructor autorizat în antrenamente de forță și specialist în nutriție
Mănâncă carbohidrați înainte de antrenamente
„Mănânc carbohidrați în acel moment al zilei în care simt că am cea mai mare nevoie de energie”, declară Jessica Sims, antrenor licențiat în fitness și nutriție, citată de Harper s Bazaar. În zilele în care are până la 7 clase, ea își completează energia, mâncând un cartof dulce cu unt degresat, o gustare plină de carbohidrați care îi asigură necesarul de energie pentru întreaga zi.


Mănâncă proteine după antrenament
Corpul folosește proteinele pentru a reface mușchii afectați în urma antrenamentului. De aceea, Jessica consumă ouă, pui și ton la 45 de minute după încheierea antrenamentului, deși studiile au arătat că este mai importantă cantitatea de proteine pe care o consumi în zilele de antrenament decât intervalul orar în care se întâmplă acest lucru.

Consumă împreună grăsimile și zaharurile naturale
La micul dejun, Jessica Sims mănâncă ouă și avocado dar și fructe de pădure; pentru gustare alege un măr cu unt de migdale. Ambele combinații conțin carbohidrați simpli, adică energie și grăsimi sănătoase care îți dau satisfacția unei mese gustoase.

Învață să înțelegi felul în care corpul tău reacționează
„Este important să știi ce te balonează. Conopida și varza de Bruxelles nu sunt cele mai bune prietene ale mele întotdeauna, așa că le evit înainte de sesiunile foto.”

Fă mai mult decât abdomene!
Există o multitudine de alte exerciții în afară de banalele abdomene, care îți solicită mușchii. Fă-ți un plan din aceste exerciții combinate și execută-le de câte 3 ori în serii de 10.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro