6. Sucul verde
Sucurile din frunze verzi combinate cu diverse fructe sunt indicate pentru întărirea organismului, ajutându-l să lupte cu nenumăratele boli cu care ne confruntăm. Frunzele verzi conţin clorofilă care are rolul de a curăţa sângeşe de toxine. Foloseşte spanacul, varza, varza kale, broccoli, pătrunjelul şi alte verdeţuri pentru a prepara sucuri stoarse sau combină-le în blender cu fructe pentru a le face mai plăcute la gust.
Inca de la introducerea apei alcaline ionizate in clinica noastra in 1985, am avut multe experiente clinice interesante in utilizarea acestui tip de apa. Pacienti nostrii au resimtit imbunatatiri ale starilor lor de sanatate, iar unele dintre acestea au fost considerate chiar miraculoase la acel moment. Prin utilizarea apei alcaline ionizate pentru baut si prepararea hranei, am observat clinic la pacientii nostri urmatoarele: scaderea nivelului de zahar din sange la pacientii cu diabet zaharat - imbunatatirea circulatiei periferice in gangrena diabetica scaderea concentratiilor de acid uric la pacientii cu guta - imbunatatirea functiei hepatice in bolile hepatice, ciroza hepatica, hepatita - imbunatatirea starii de sanatate la pacientii cu ulcer gastroduodenal si prevenirea recidivelor - imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor cu hipertensiune si hipotensiune arteriala http://apastructurata.blogspot.ro/2014/11/studiu-clinic-privind-consumul-de-apa.html