Andreea Marin, preocupată de mâncarea sănătoasă. Descoperă-i meniul!

Planul de detoxifiere
"Neaţa! Pentru că mi-aţi cerut un exemplu al meniului meu din săptămâna de detoxifiere, iată "mesele" de azi (fiecare băutură, suc sau supă, are 300 ml):
- dimineaţa: măr verde, pătrunjel, orz, spirulină; următoarele mese sunt din 2 în două ore, dar nu neapărat cu ochii pe ceas, ci cu aproximaţie şi poţi bea mai mult, la nevoie.
- ananas, afine (sau alte fructe de pădure), ginger, coriandru (sau busuioc) , psyllium (acesta se umflă în stomac şi îţi da senzaţia de saţietate, de aceea dispare senzaţia de foame);
- ananas, ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium, Eco Green Multivit;
- roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili, sare de mare;
- apă alcalină cât mai multă posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalină se obţine cu adaos de picături de lămâie într-un pahar cu apă plată, pahar de sticlă, nu de plastic (plasticul modifică această calitate a apei) sau adăugăm 10 picături speciale pentru obţinerea apei alcaline, se găsesc pe site-urile cu produse bio. O altă variantă pe care eu nu am încercat-o, deci nu o pot recomanda: apă plată cu o linguriţă de bicarbonat".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro