Dulciuri dupa retete vechi, pline de savoare
Cozonac, pasca, placinte cu fructe, tarte cu fructe si alte dulciuri usoare, cu oua si creme fine sunt prajiturile obisnuite pentru masa de Pasti. Masa de Pasti este o masa de primavara, parfumata si lejera. Asa ca, de data aceasta am sa incerc sa te conving sa faci prajituri traditionale, dupa retete vechi, simple, dar inedite si gustoase.
Calitatea lor este ca se prepara usor, rezultatul este garantat, iar gustul perfect. Trebuie sa iti mai spun ca, desi cozonacii sunt deliciosi, traditionali si nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste, te sfatuiesc sa nu ii prepari in casa. Se fac greu, sansele sa iasa perfect sunt de 50%, iar cei gata preparati au, in cea mai mare masura, savoarea celor autentici.
Daca totusi vrei cozonac, inceaca panettone. In loc sa faci cozonaci, delecteaza-i pe cei dragi cu unul sau mai multe din dulciurile de mai jos. Poti rasfoi si retetele de aici, dar si pe cele de aici. Daca vrei ceva foarte special, iti recomand retetele de aici.
Tort Victoria
Kugelhupf (cozonacul german)
Pasca cu smantana
Un articol de Otilia Ignat