Cozonacul si pasca sunt deserturile traditionale de Paste. Insa Pastele este si o sarbatoare a primaverii, astfel incat cele mai potrivite deserturi pentru masa luata in familie sunt cele lejere si proaspete.
Cozonacul si pasca sunt deserturile traditionale de Paste. Insa Pastele este si o sarbatoare a primaverii, astfel incat cele mai potrivite deserturi pentru masa luata in familie sunt cele lejere si proaspete. In categoria dulciurilor de primavara sunt, fara doar si poate, deserturile cu fructe, tartele si prajiturile spumoase.
Ingredientele de baza ale retetelor pe care vi le prezentam astazi sunt: branza cremoasa, frisca, laptele si fructele. Am ales cele mai rafinate dulciuri, dar, in acelesi timp, deserturi care se pregatesc usor si fara probleme, inca de la prima incercare.
Fursecuri in forma de oua de Paste
Prajitura cu branza
Tarta cu mango si kiwi
Tarta cu crema de banane
Prajitura cu crema de zahar ars
Prajitura cu morcov
Poti incerca si urmatoarele retete:
Panettone (Italia)
Placinta cu migdale si caise
Pere in sos de vin
Serbet de lamaie
Tarta frantuzeasca cu mere si caramel
Tort cu crema de cacao si alune
Tort alb din biscuiti
Un articol de Otilia Ignat si Alina Bleaja