Boabe de porumb in sos alb
Sosuri / 15.12.2008

Mod de preparare

Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui.

Ingrediente si cantitati:

250 grame de porumb din conserva
1 lingura cu faina
3 linguri cu smantana
1 canita cu lapte
putin unt
sare
piper
putin patrunjel tocat fin

Mod de preparare:

1. Pune o nuca de unt intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga, pune laptele si inca o canita cu apa. Lasa sa fiarba putin si adauga smantana.

2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se serveste fierbinte.
  • marichuy, duminică, 28.12.2008 01:16
    delicios

    o sa pregatesc porumb cu sos alb de revelion pre friptura de pui. super!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro