Lentilele de contact te ajuta sa lupti impotriva alergiilor
Sănătate · Stiri / 28.03.2008

Daca esti alergica la diversi factori poluanti, sigur nu te simti confortabil. Iar daca porti lentile de contact permanente, este posibil sa resimti si mai puternic reactiile alergice.

Daca esti alergica la diversi factori poluanti (polen, praf, fum de tigara), mai mult decat sigur ca nu te simti confortabil. Iar daca porti lentile de contact permanente, este posibil sa resimti si mai puternic reactiile alergice. Insa, cu ajutorul lentilele de contact de unica folosinta, poti rezolva aceasta problema.

Acest tip de lentile este mai usor de folosit, nu necesita intretinere sau dezinfectare. Se aplica dimineata, iar seara le arunci. In plus, pot fi purtate impreuna cu orice model de ochelari de soare.


Fie ca le porti zilnic sau doar ocazional, lentilele de contact de unica folosinta sunt o alegere foarte buna atat pentru confort, cat si pentru un stil de viata activ si sanatatea oculara. "Extrem de igienice si practice, lentilele de contact de unica folosinta sunt perfecte pentru evenimente speciale si activitati sportive.", a declarat dr. Ionut Costache, specialistul Bausch & Lomb Vision Care.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro