Def Leppard si Whitesnake vin in Romania
Divertisment · Stiri / 28.03.2008

Doua dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Def Leppard si Whitesnake, vor sustine un concert in Romania, in cadrul Turneului European "The Good and The Bad"...

Doua dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Def Leppard si Whitesnake, vor sustine un concert in Romania, in cadrul Turneului European "The Good and The Bad", pe care cele doua formatii britanice il pregatesc impreuna anul acesta.

Concertul va avea loc in data de 8 iulie, ora 19.00, in parcarea B de la Romexpo. Biletele se pun in vanzare din data de 27 martie, in reteaua de magazine Diverta, si online. Preturile pentru fiecare categorie de bilete variaza in functie de pozitionarea fata de scena: Zona A - 75 Ron; Zona B - 55 Ron; Tribuna II-a - 195 Ron; Tribuna VIP 250 Ron.


In deschidere va canta trupa Iris. Iris este una dintre cele mai bune trupe rock romanesti, cu o activitate de 30 de ani in industria de muzica romaneasca. In 5 octombrie 2007, Iris a sarbatorit cei 30 de ani de cariera printr-un concert extraordinar organizat pe Aeroportul Baneasa.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro