Acestea sunt condimentele care te feresc de cancer. Tu le consumi?
Spirulina
Este o algă recunoscută pentru faptul că are cel mai mare conţinut de vitamine, microelemente, aminoacizi și fermenţi. Ea poate să fie folosită ca un condiment în mâncărurile şi smoothie-urile tale, însă trebuie să ştii că ea are un gust aparte şi trebuie să te obişnuieşti cu el. Pentru iubitorii preparatelor care au la bază algele marine nu va fi un efort foarte mare pentru a include pulberea de spirulină în alimentaţia lor.
Pe lângă conţinutul ridicat de proteine, spirulina mai are betacaroten, vitamina B12, acid gama linolenic, enzime, oligominerale şi multă clorofilă. Poate unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce spirulina pentru sănătatea corpului este acela că are un efect detoxifiant asupra sângelului, curăţându-l de toxine.
De asemenea, datorită unui compus din conţinutul său, numit ficocianină, spirulina are capacitatea de a inhiba formarea celulelor canceroase.
Pe lângă conţinutul ridicat de proteine, spirulina mai are betacaroten, vitamina B12, acid gama linolenic, enzime, oligominerale şi multă clorofilă. Poate unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce spirulina pentru sănătatea corpului este acela că are un efect detoxifiant asupra sângelului, curăţându-l de toxine.
De asemenea, datorită unui compus din conţinutul său, numit ficocianină, spirulina are capacitatea de a inhiba formarea celulelor canceroase.
Unde gasim sofran? La market-uri nu este.