Victoria's Secret deschide al doilea magazin în București
Modă / 13.10.2022

Victoria's Secret, principalul retailer de lenjerie și produse de înfrumusețare care prezintă mereu colecții moderne, parfumuri fine, produse de îngrijire corporală și lounge wear, se pregătește să-și extindă prezența globală prin deschiderea celui de-al doilea magazin în București, România.

Noul magazin Victoria’s Secret va fi în AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul va deține o selecție largă de sutiene, chiloți și îmbrăcăminte ale brand-ului dintr-o multitudine de colecții, inclusiv cele mai noi (precum Dream Angels).
 


În magazin te vor consilia experți Bra Fit

 

Noul magazin va oferi clientelor și o experiență personalizată de bra fitting, unu-la-unu, cu experți Bra Fit. Acestea nu vor necesita programare, fiind disponibile drept o caracteristică complementară a experienței din magazin. Produsele Victoria’s Secret vor dispune de mărimi de sutien cuprinse între 30AA și 42DDD și o gamă variată de căptușeli (cu sau fără căptușeală, cu push-up sau cu o croială fină).

 

Bare Eau de Parfum, pe rafturi


 
 
Alături de cea mai bine vândută lenjerie, vor exista și produse Victoria’s Secret Beauty, inclusiv parfumuri și mist-uri populare. Magazinul va avea și cel mai nou parfum al brand-ului, și anume, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și exprimarea sinelui.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro