Horoscopul săptămânii 7-13 decembrie. Gemeni, e timpul să faci lumină cu privire la adevăratele tale sentimente
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Pe parcursul aceste săptămâni ai putea trăi momente pline de dualitate. De asemenea, astrele ar putea amplifica în interiorul tău sentimentele pe care, de obicei, le reprimi din cauza naturii tale rigide și serioase. Cel mai probabil te vei simți blocat/ă între două opinii, două raționamente sau două soluții. O latură emoțională, cealaltă logocă și vei sări de pe un picior pe altul fără să te stabilizezi vreodată. Cu toate acestea, știi că, în fața oricărei probleme care apare, nu vei alege să urmezi calea uțoară, deoarece ți-ar afecta stima de sine. Dacă ai promis cuiva ceca, indiferent de cât de greu ar fi, fă tot posibilul să te ții de cuvânt. Integritatea este o calitate neprețuită și foarte importantă pentru cine ca tine.

Dacă ai chef să călătorești, profită de această săptămână pentru a panifica în avans, astfel încât să nu existe complicații. De asemenea, te poți înscrie la un curs interesant împreună cu persoana iubită. Încearcă în aceste zile să petreci mai mult timp cu aceasta pentru a vă suda relația puțin fragilă. Evită deciziile tranșante!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro