Horoscopul săptămânii 5-11 iunie. Balanța are de furcă cu persoana iubită
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În această săptămână o să descoperi că partenerul tău de viață înseamnă mult mai mult pentru tine decât credeai. Practic, acesta a devenit indispensabil și indiferent ce ai face, nu poți să îți concepi viața în lipsa lui. Nu ar fi deloc rău să încerci să îți lărgești orizonturile!

Dacă nu ești implicat/ă emoțional, poți să profiți de timpul liber ca să cunoști persoane noi! Nu uita, ai o singură viață așa că trebuie să profiți la maximum de ea!

Pentru nativul din Scorpion care este familist convins, această perioadă va trece mai ușor decât de obicei, mai ales dacă îți propui să te implici și mai mult în viața copiilor. De cele mai multe ori, atunci când intri in lumea lor uiți complet de problemele tale, iar lucrul acesta este de cele mai multe ori, pozitiv.

Bani

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de unele cheltuieli imprevizibile, însă vei reuși să le faci față cu brio.

Știi să îți gestionezi corect bugetul, astfel încât să ai și de răsfăț și de zile negre.

Dacă te tentează să îți schimbi locul de muncă ori să te implici într-o nouă afacere, trebuie să știi că orice început este dificil. Nu te speria de lucrurile noi!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro