Horoscopul săptămânii 31 ianuarie-6 februarie. Descoperă zodia privilegiată pe toate planurile!
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă te afli într-o relație sau ai o aventură amoroasă, ar trebui să bați spre retragere și să fii mai înțelegător/oare. Acest lucru te poate ajuta să te bucuri de momente mai plăcute alături de partenerul/a de viață.

Săptămâna aceasta vei petrece timp de calitate cu persoana iubită. Cu toate acestea, este indicat să nu te încăpățânezi în diverse situații.

Cuplurile căsătorite se pot bucura de distracție, deoarece probabil vor petrece mai mult timp împreună.

De asemenea, în aceste zile poți iniția un plan de călătorie. Prin urmare, pregătește-ți bagajele și visează împreună cu cel drag la distracție și voie bună.

Este indicat să menții un echilibru între viața personală și cea profesională.

Bani

Este de așteptat ca această săptămână să fie destul de favorabilă. Cu toate acestea, pot exista suișuri și coborâșuri. Dar nu te vei supăra, deoarece ești suficient de capabil/ă să depășești orice provocare cu care te confrunți.

Se anunță progrese în munca și profesia ta. S-ar putea să primești un bonus sau un beneficiu binemeritat de la supervizorul sau șeful tău.

Acest lucru e începutul unei avansări semnificative în cariera ta. Prin urmare, nu ezita să ceri ajutor sau să fii pregătit/ă să-ți asumi un risc calculat.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro