Horoscopul săptămânii 28 septembrie-4 octombrie. Peștii încep o nouă etapă a vieții lor
Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei pune capăt prieteniilor, dragostei, familiei sau relațiilor sociale toxice. Nu vrei să mai suferi niciun minut în plus. Nimeni nu va mai profita bunătatea ta. Energia astrală te va face să fii mai detașat față de persoana iubită. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru tine, dar asta nu înseamnă că îți vei ignora partenerul/a. Pur și simplu nu veți mai fi lipiți unul de celălalt tot timpul.

Te afli într-un moment de cotitură în ceea ce privește cariera ta. Trebuie să demolezi structuri vechi care nu îți mai aduc beneficii și să începi să construiești noi fundații. Totul ar trebui să se concentreze asupra vocației tale. Schimbă-ți jobul sau începe propria afacere, asigură-te că te afli într-un mediu de lucru care te face fericit/ă și care te satisface financiar. Un apel îți va aduce vești neplăcute în weekend, soluționarea unei probleme mai vechi nu va fi posibil decât prin achitarea unei sume semnificative de bani pe care nu ai luat-o în calcul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro