Horoscopul săptămânii 28 martie-3 aprilie. Racul își pierde timpul cu ceva de domeniul trecutului
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În ceea ce privește viața ta amoroasă, sunt șanse mari să trăiești un moment sentimental minunat în această săptămână. Persoana de lângă tine este totul, iubit/ă, prieten/ă și tovarăș de călătorie. Nu poți cere mai mult.

Poți avea încredere totală în ea și ai tot sprijinul ei. Pentru ca relația voastră să devină și mai puternică sau mai sudată, e nevoie de asumarea mai multor responsabilități. Trebuie să avansezi.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp să te gândești și vei descoperi de ce, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți să-ți scoți munca în evidență. Îți va da seama că cineva cu mai multă experiență decât tine îți pune bețe în roate.

Singura soluție este să acționezi inteligent și, mai ales, foarte viclean. Trebuie să-ți faci o strategie în afaceri sau în ceea ce privește banii, deoarece uneori îți lipsește curajul de a decide și de a realiza lucrurile pe care ți le dorești.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro