Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie. Leu, prea multă dragoste poate stinge flacăra!
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta nu vor exista evenimente notabile în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, nu se va putea spune că va fi liniște completă în cuplul sau în familia ta.

Partenerul/a, copiii sau părinții tăi, oricare dintre ei va avea o solicitare pe care nu o poți îndeplini. Încearcă să explici politicos motivele pentur care nu poți face acel lucru și, cu siguranță, te vor înțelege.

Dacă ești singur/ă, un fost partener din trecutul îndepărtat, poate chiar din liceu, va reveni în viața ta liber de orice angajament. S-ar putea să te atragă o relație cu acesta.

Bani


În această săptămână, oricare dintre bunurile tale electronice sau orice fel de gadget poate funcționa defectuos, fapt pentru care este posibil să trebuiască să cheltuiești o sumă mare de bani pentru reparație. Din păcate, te vei abate de la planul tău financiar bine calculat.

Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să ai mai multă grijă de bunurile tale chiar de la început.

Tot în aceste zile, încrederea ta în ceilalți poate fi motivul principal pentru creșterea stresului mental. Așadar, evită să împărtășești cu prietenii și rudele situația ta financiară și chestiunile legate de bani, altfel pot fi o amenințare pentru bugetul tău prin solicitarea unui împrumut.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro