Horoscopul săptămânii 20-26 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!
Taur (21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să tot apară neînţelegeri între tine şi iubit, însă acest lucru nu este deloc neobişnuit. Dacă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult că situaţia persistă şi nimic nu se rezolvă, încearcă să adopţi o nouă tehnică şi fă o schimbare în viaţa ta. Dacă eşti singură, tatonările dintre tine şi un coleg ar putea să se transforme într-o poveste de dragoste.

Este o perioadă favorabilă afacerilor, aşa că încearcă să socializezi mai mult mai ales cu acele persoane care îţi pot aduce beneficii. La locul de muncă atmosfera va fi una plăcută, tensiunea de acum câteva zile dispărând complet. Încearcă să nu le acorzi atâta atenţie colegilor pentru a nu-ţi pierde din concentrare.

Este foarte important ca în această perioadă să te linişteşti şi să ai grijă de mintea şi de corpul tău. Nimic nu te poate opri din a face exact ceea ce îţi doreşti, aşa că îţi vei asuma anumite riscuri pentru asta. O bună perioadă de timp ar trebui să te preocupi doar de tine, ignorând dorinţele celorlalţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro