Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie. Lumea Capricornul va fi dată peste cap...în sensul bun
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În dragoste, treci printr-o perioadă bună și lucrurile vor decurge așa cum îți dorești, deși poate dura puțin mai mult.

Dacă ești singur/ă, cineva apare în viața ta și îți dă lumea peste cap. Nu îți face iluzii, nu sări pași și încearcă să te bucuri de fiecare clipă în compania acelei persoane, ajungând să o cunoști suficient de bine.

Dacă ai o relație, atmosfera din cuplu sau familie se îmbunătăște de la zi la zi. Chiar dacă uneori nu sesizezi, schimbarea pozitivă se produce.

Bani

Vei incepe săptămâna cu dreptul, protejându-ți interesele. Vei acționa pozitiv după aspect economic. Acest lucru te va face să te simți atât de bine încât vei avea curajul să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

În domeniul profesional, ești înrudit cu niște oameni, poate parteenerii tăi de afaceri care nu se înțeleg prea bine între ei. Ai încercat deja să remediezi problema fără succes.

Poate ar fi mai bine să găsești o modalitate de a scăpa de acest conflict care poate ajunge să-ți facă rău în ceea ce privește banii. Caută-ți independența profesională, pentru că singur/ă lucrurile vor funcționa mult mai bine pentru tine și vei obține profituri mai mari.

Între timp, încearcă să economisești puțin pentru a putea face față cheltuielilor fără a fi copleșit/ă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro