Horoscopul săptămânii 16-22 ianuarie. Berbecul trebuie să fie sigur pe ceea ce simte înainte de a acționa
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ești îndrăgostit/ă de cineva? În primele zile ale acestei săptămâni, viața ta amoroasă va fi așa și așa, iar senzualitatea ta va fi scăzută.

După jumătatea acestei săptămâni, impactul benefic al planetelor va fi evident în activitățile tale amoroase și va exista un flux plin de romantism și dorință.

Dacă ești căsătorit/ă, viața de cuplu va fi discretă până în mijlocul săptămânii, când va fi mai multă vitalitate și căldură. Weekendul va fi cel mai bun moment pentru a te bucura de partenerul/a de viață.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fi lovit/ă de săgeata lui Cupidon în timpul unei ieșiri în jurul weekendului. Cu toate acestea, nu lua nicio decizi imatură care să-ți facă viața să treacă printr-un stres inutil.

Bani

Dacă intenționezi să faci investiții, această săptămână este momentul perfect pentru tine.

Dacă dorești să începi o afacere, această săptămână este, de asemenea, cea mai bună pentru a o face. Instituțiile financiare vor coopera cu tine.

Vei putea să îți gestionezi în mod eficient banii și să reușești în proiectele tale. Perioada de sfarșit de săptămână pare a fi avantajoasă pentru tine și este posibibil să anticipezi câteva vești excelente despre o problemă financiară în așteptare de data aceasta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro