Horoscopul săptămânii 1-7 februarie. Racul caută independență cu orice preț
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Raportându-ne strict la ceea ce este important, săptămâna aceasta nu vei fi dezamagit/ă de partenerul/a de viață și de acțiunile sale. Conjuncția astrală este favorabilă pentru tine, apar noi dorințe și mai multă pasiune. Teama de respingere îți poate diminua intențiile, iar uneori poți fi chiar lipsit/ă de diplomație. Importanța iubirii devine inevitabilă și vei primi un mesaj atât de puternic încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.

Situația ta financiară pare promițătoare. În această săptămână vei avea noroc mai ales dacă inițiezi negocieri legate de activitatea ta profesională sau de un viitor proiect în domeniu. Anticiparea îți va fi de folos, deoarece ai un anumit fler pentru a găsi punctele slabe în managementul tău financiar. Dai dovadă de multă creativitate pentru a ieși dintr-o posibilă situație jenantă legată de disponibilitatea fondurilor. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro