Horoscopul săptămânii 1-7 august. Berbecul își varsă nervii pe cine nu trebuie
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, lucrurile sunt bine aspectate.

Dacă relația în care ești implicat/ă nu a traversat cea mai bună perioadă a ei în ultimul timp, săptămâna aceasta te vei simți ușurat/ă pentru că totul a revenit la normal.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva cu care te vei distra de minune. Cu toate acestea, nu sunt șanse pentru o relație serioasă în acest moment.

Bani

Dacă te așteptai la o săptămână liniștită, aceasta nu este tocmai cea pe care o vei găsi, cel puțin la locul de muncă.

Ai multe calități care te fac valid pentru funcții importante, dar sunt câteva aspecte ale personalității tale pe care trebuie să le șlefuiești dacă vrei să-ți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Relațiile tale cu ceilalți, mai ales dacă sunt subordonați, nu sunt tocmai minunate și acesta este un dezavantaj. Totuși, poți depăși această problemă, trebuie doar să ai grijă de felul în care te adresezi oamenilor. Găsește cea mai bună modalitate de a o face. A fi puțin drăguț/ă și a arăta cordialitate nu îți va diminua autoritatea.

Dacă ești la conducerea unei afaceri, învață să-ți lași mândria deoparte și lasă-te sfătuit/ă de experții de lângă tine. Vei evita astfel pierderile economice.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro