Horoscopul lunii mai. Este timpul ca Taurul să încheie o etapă a vieții sale
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă ești la începutul unei povești de iubire sau ai un nou admirator, perioada cuprinsă între 20 și 25 mai poate aduce unele dificultăți. Nu vei reuși deloc să vezi cât de angajată e cealaltă persoană.

Aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință, dar folosește-ți abilitățile pentru a cunoaște umbra partenerului tău și latura întunecată a acestei povești.

De asemenea, dacă ai o familie, casa ta poate deveni un câmp de luptă. Este o perioadă în care poți avea numeroase discuții cu membrii familiei, mama, surorile sau partenerul/a de viață.

Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri că ar trebui să fie o relație, familie și casă.

Bani

Energia astrală te favorizează luna aceasta, astfel încât te vei putea concentra pe construirea unui proiect sau a unei afaceri care să-ți aducă abundență și succes financiar.

Este tipul de energie de care ai nevoie pentru a reuși și de care ar trebui să profiți, deoarece aceste zile promit să te ajute să evoluezi și să îți atingi toate acesle obiective mari.

Este o perioadă propice pentru a-ți îmbunătăți veniturile, să faci o achiziție importantă, să primești o ofertă interesantă sau să câștigi o negociere fructuoasă.

Este începutul unui sezon foarte bun pentru călătorii în interes profesional sau pentru a recupera ceva care îți aparține.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro