Horoscopul lunii iunie. Fecioarele se pot confrunta cu provocări mari
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Începând cu această lună, influențele astrale te-ar putea împiedica să-ți apreciezi relația actuală. Este posibil să ai o aventură pentru o perioadă scurtă de timp. Șansele de a te îndrăgosti vor crește pe măsură ce luna avansează, chiar dacă ai deja pe altcineva.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea relații semnificative. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, astrele îți pot aduce o perioadă minunată pentru dragoste și relații.

Probabil vei experimenta unele suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie nimic ce nu are rezolvare. Te vei putea reapropia de persoana iubită, iar aceasta ți-ar putea ierta greșelile.

Bani

Conform previziunilor astrale pentru această lună, situația ta financiară va avea de suferit din cauza unor evenimente care nu erau în plan.

Dacă ai nevoie de bani și nu dispui de suma necesară, astrele te sfătuiesc să te împrumuți la o rudă sau la un prieten foarte apropiat.

De asemenea, păstrează discreția cu privire la planurile tale profesionale, deoarece cineva te-ar putea sabota și, astfel, ai putea pierde un contract avantajos.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro