Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei înţelege mult mai bine cu partenerul de viaţă în această lună şi veţi reuşi să vă puneţi de acord cu privire la un plan comun. Dacă eşti singură, emani senzualitate prin toţi porii şi cu siguranţă nu îţi va fi greu să cucereşti pe oricine îţi doreşti. Nu lăsa grijile de pe alte planuri ale vieţii tale să îţi afecteze viaţa sentimentală.

Cu cât munceşti mai mult, cu atât vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă. Chiar dacă simţi că nu eşti apreciată pe măsura eforturilor tale, vei vedea la finalul lunii iulie că ai greşit gândind aşa. Trebuie să nu dai înapoi la primul obstacol pe care îl întâlneşti, pentru că poate mai e doar un pas până la reuşită.

Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre starea ta mentală. Psihicul îţi este la pământ din cauza unor probleme de la locul de muncă şi nici viaţa sentimentală nu îţi aduce prea mari satisfacţii. Încearcă să elimini stresul din viaţa ta pentru a nu te alege cu probleme de sănătate care pot fi foarte uşor prevenite.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro