Horoscopul lunii august. Pentru Tauri este momentul ideal să ia decizii importante
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

August va fi o lună transformatoare pentru tine. Astrele îți cer să rămâi calm/ă și răbdător/oare, deoarece poți avea parte atât de probleme, cât și de lucruri minunate.

Dacă ești singur/ă, luna august îți oferă o mulțime de șanse de a întâlni pe cineva nou. Evenimentele sociale și întâlnirile vor avea un mare succes. O întâlnire obișnuită s-ar putea transforma într-o relație grozavă.

Păstrează-ți inima și mintea deschise, deoarece persoana care se alătură vieții tale poate avea un trecut neașteptat sau poate urma hobby-uri neobișnuite.

Dacă ai deja o relație, începutul lunii ar putea veni cu unele dificultăți. Ar putea apărea mici certuri și interpretări greșite. Aceste probleme trebuie abordate cu răbdare, cât și cu o bună comunicare. Evită să reacționezi impulsiv în febra momentului.

Astrele aduc mai multă armonie și înțelegere de la jumătatea lunii încolo. Cuplurilor le va fi mai simplu să-și coordoneze eforturile către obiective comune și să-ți alinieze aspirațiile. Acesta este un moment grozav pentru a organiza eveniment de grup sau chiar excursii scurte pentru a-ți consolida relația.

Bani

Totul este bine la serviciu și în afaceri și câștigi destul de bine indiferent de domeniul în care activezi.

Astrele te sfătuiesc să stai departe de jocurile de noroc, pariuri și alte activitpți riscante în ceea ce privește banii.

Liniștea financiară și profesională îți oferă ocazia de ați cunoaște puțin mai bine colegii/ partenerii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro