Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de o perioadă prea liniştită pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că vei întâmpina probleme grave. Unele piedici vor apărea fără să depindă nimic de tine, de aceea trebuie să înveţi să te adaptezi şi să rezolvi cum poţi situaţia. Eşti ataşată de partenerul tău, însă nu trebuie să rămâi legată de el doar din obişnuinţă!

Chiar dacă situaţia financiară nu va suferi modificări în această lună, se anunţă veşti bune în viitorul apropiat. Dacă eşti implicată în afaceri şi proiecte în care crezi, mai devreme sau mai târziu vei scoate ceva bun din asta. Sunt favorizate investiţiile de orice fel atât timp cât te laşi ghidată de o persoană cu multă experienţă în domeniu.

Vei avea parte de o lună liniştită din acest punct de vedere însă doar dacă ai grijă de tine. Unele probleme mai vechi ar putea să reapară dacă renunţi la tratament sau la rutina pe care ţi-a impus-o medicul. Încearcă să acţionezi de fiecare dată cu calm pentru că panica îţi va crea mai multe greutăţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro