Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 iulie. Leii singuri vor fi dornici să găsească pe cineva cu care să poată avea o relație profundă
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Încrederea de sine va fi vedeta acestei săptămâni. Am putea spune chiar că va exista un exces de încredere care ar putea duce la un pic de narcisism. Vei dori ca toată lumea să fie acolo pentru tine, dispusă să îngenuncheze în fața ta, dacă este necesar.

Latura ta manipulatoare iese la iveală. Vei avea tendința de a te folosi de ea pentru a realiza ceea ce îți dorești. Câteva zile îți vei putea controla partenerul/a ca pe o marionetă. Vei trage corzile după bunul plac, manipulându-ți partenerul/a de viață pentru a face tot ce vrei. În acest moment, persoana iubită s-ar putea să nu-și dea seama, dar dacă tot o să faci asta, ea va observa jocul tău urât mai devreme sau mai târziu.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de conversații și întâlniri foarte intense. Va exista o persoană care va ieși în evidență dintre toți admiratorii. Dar, din păcate, relația nu va funcționa.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro