Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Berbecul trebuie să-și îmbunătățească încrederea de sine
Pești (19 februarie - 20 martie)

Primele zile ale lunii iulie vor fi mai turbulente, deoarece energia astrală prevede dispute cu partenerul/a și copiii tăi. Certurile ar putea avea la bază motive precum dorința ta de a petrece mai mult timp cu prietenii sau infidelitatea, ceea ce ți-ar putea pune în pericol relația actuală.

Dar, această perioadă va trece repede și vei avea norocul ca influențele astrale să se întoarcă în favoarea ta și să te protejeze de tău în viața ta amoroasă. Atmosfera se va relaxa spre mijlocul lunii, când îți vei îndrepta atenția doar către persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, acesta este unul dintre cele mai bune momente ale anului, deoarece vei realiza ceea ce îți dorești, fie că este vorba de a-ți găsi dragostea vieții tale, fie de a te bucura de iubire fără să te legi la cap. Te vei simți încrezător/oare în tine și vei folosi toate instrumentele tale de seducție pentru a topi inima oricui dorești. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro