Horoscop: Cum să testezi dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui
Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din zodia peşti are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele pentru că se simte vulnerabil dacă îşi pune sufletul pe tavă. Dar poţi afla dacă te iubeşte printr-un mic truc. Stimulează-i nevoia de sinceritate şi deschide o discuţie foarte profundă despre sentimentele tale, despre viitorul vostru şi dorinţele tale. Dacă se sperie foarte tare de un astfel de moment, este posibil ca iubirea lui pentru tine să fie doar o minciună.

  • Sab Ina, duminică, 29.12.2013 07:27
    un cuvant mai am de spus..

    Stiu ca comentariul meu anterior nu prea are ce cauta intr'un articol ca acesta ;)), dar sinceritatea a devenit in ziua de azi mai greu intalnita. Poate din cauza societatii in care traim si probleme de zi cu zi. Chestiile astea nu ar trebui totusi sa ne impedice sa'i ajutam si sa fim alaturi de cei din jur, chiar daca nu'i cunoastem ;). Sper totusi ca sfatul din acel comentariu sa fie cumva de folos oricui trece printr'o dilema :(. Va doresc tuturor o zi buna! :*

  • Sab Ina, duminică, 29.12.2013 07:12
    raspuns pentru Teticu Andra

    Si eu...comment'ul tau a aparut, cum ar veni, la momentul potrivit :)). din cate observ si'mi pare ca si tu ai inima ingandurata :(. Daca am drepate, tot ce pot sa'ti doresc in momentul asta este sa'ti asculti ratiunea si sa iei o decizie sau sa faci o schimbare in relatia ta. Evalueaza la rece partile pozitive si negative, fa'ti o idee generala asupra relatiei si actioneaza. Indiferent ca acea decizie te va face sa suferi enorm, sa zicem ca intr'un final tot acolo se va ajunge si mai tarziu va fi si mai greu de suporta. Iti doresc tot binele, sper sa reusesti sa iei decizia cea buna ! Si ai grija: dragostea este un teren alunecos... te pup si succes ! :*:)

  • teticu andra, sâmbătă, 28.12.2013 03:03
    ce vrea de la mine

    vreau sa stiu daca ma iubeste cu adevarat

  • xuxa, duminică, 08.09.2013 14:40
    interpretare

    e adevarat pentru tauri si gemeni

  • xy, sâmbătă, 07.09.2013 17:22
    Nu prea cred!

    OMG,eu am pus varsator,si mi-a spus ce trebuie,dar nu prea cred asa ceva!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro