Horoscop. Cum o să fii la bătrâneţe, în funcţie de zodia ta
Fecioară

Vei rămâne la fel, firea ta critică și cicălitoare îndepărtându-i pe cei dragi chiar și la bătrânețe.
 
E posibil să îți dai seama la timp de asta și să încerci să te schimbi, altfel această perioadă va fi una de singurătate. Vei fi destul de activă și grijulie cu tine, de aceea nu vei întâmpina prea multe greutăți cu sănătatea.

  • bygo, miercuri, 23.03.2016 07:03
    rac

    Eu sunt rac iar gatitul este pasiune mea. Familia si prietenii sunt fericiti pentru ca imi place sa gatesc din tot sufletul pentru ei. Intradevar gatesc mult zilnic si mereu ceva nou pentru ca gastronomia este o arta si este sanatate. Dar despre scorpion nu prea se potriveste. Sotul meu e scorpion si in ceea ce priveste sportul de orice fel este ca pisica si apa.

  • Leoaica, marţi, 14.07.2015 19:26
    Zodia Leu

    La zodia leului cred ca se potriveste. @rac batrin... sunt total de acord cu tine. Cunosc situatia. Bine c-ai fost tu bucatar bun si-ai avut un sac de rabdare in spate...

  • Ema, marţi, 14.07.2015 14:20
    buna gluma

    Sunt rac si nu am fost niciodata pasionata de bucatarie ...cred ca a-ti confundat zodia ....nu cred...e sigur!

  • sotul racoaicei, marţi, 14.07.2015 12:21
    rac batrin

    Hahaha, ce minciuna la rac! (D)racoaica mea nu a gatit niciodata si s-a gindit numai la ea si la binele ei chiar si pe patul de moarte. A chemat in ultima ora o vaca (este zodia asta?) si sa-i dea ordin sa-i pastreze intacta "onoarea" fabricata cu multe secrete si sacrificii (sacrificiile au fost din partea familiei).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro