Horoscop: Cum îl faci să se schimbe în bine, în funcţie de zodia lui
Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativii din peşti comunică cel mai bine din punct de vedere emoţional. Atunci când vrei să-l determini să îşi schimbe comportamentul, trebuie să apelezi la sentimente. O discuţie care implică atingeri tandre, când sunteţi amândoi relaxaţi iar el este într-o stare foarte bună va da cu siguranţă roade.

  • Alexa, sâmbătă, 21.07.2012 16:17
    Cum sa il faci sa se schimbe in bine ? Patetic..

    Serios acum , chiar credeti in asa ceva ? Oricat ati incerca "sa il schimbati in bine" pe respectivul , probabil daca nu sunteti "femeia visurilor" lui nu veti reusi niciodata! Un barbat nu o sa se schimbe niciodata "daca il iei cu frumosul" ba din contra va ramane mereu asa. Sunt cazuri extreme,si rare , cand un barbat se schimba dupa placul femeii. Ceea ce este trist,dar adevarat! Un barbat care isi iubeste cu adevarat sotia/iubita va avea mereu grija sa fie totul bine. Cand ceva nu e bine,e pt ca nu vrea el sa fie , si cu asta s-a cam spus tot..

  • elf, miercuri, 18.07.2012 12:46
    ganduri

    binele cui? al tau sau al lui? al cuplului? s-ar putea ca in timp ce tu percepi drept bine un anumit lucru, acel lucru sa ii faca rau lui...totul este atat de relativ si fiecare are nevoie de altceva sunt de acord cu faptul ca nu poti schimba pe nimeni! fiecare este asa cum este si face doar ceea ce isi doreste

  • roxanel, miercuri, 18.07.2012 12:28
    utopie

    chiar nu vorbeam de lei, vorbeam in general, leul e o zodie prea complexa pentru mine, daca cineva poate face asa ceva trebuie sa fie un foarte fin psiholog...aceia sunt putini...rabdare ...cand toate lucrurile se desfasoara cu o viteaz naucitoare: construiesti ceva ani de zile si vine altcineva si distruge totul intr-o jumatate de ora...in general te schimbi tu personal...in bine sau rau...poti controla lumea inconjuratoare sau pe ceilalti prea putin...

  • eu, miercuri, 18.07.2012 10:09
    leul

    Orice e posibil, cu destul de multa, ... rabdare, poti schimba pe cineva in bine sau in rau, dar trebuie sa-i stii toate punctele slabe si cele forte.

  • roxanel, marţi, 17.07.2012 23:43
    utopie

    o iluzie..sa crezi ca poti schimba pe cineva!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro