Horoscop: Ce îl determină să te înşele, în funcţie de zodia lui?
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru că este o fire ceva mai tradiţionalistă, bărbatul din zodia capricornului nu prea ia în calcul posibilitatea de a-şi înşela partenera. Poate ajunge să facă asta dacă se îndrăgosteşte nebuneşte de o altă femeie, ceea ce oricum se întâmplă rar, odată ce a intrat într-o relaţie stabilă, alături de o femeie pe care o iubeşte.

  • andreea loredana cosac, sâmbătă, 03.11.2012 22:15
    de ce inseala barbatii din zodia pestilor

    o fac de egoisti.au nevoie tot timpul de atentie si afectiune,dar ei uita sa o ofere.in viata nu primesti nimic daca nu oferi.problemele intr-un cuplu se rezolva discutand,nu cautand in alta parte ceea ce nu ii ofera partenerul.se refugiaza in bratele alteia,iar cand se intorc acasa mai au si pretentia sa fie iertati si iubiti ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat.nu se pun niciodata in locul partenerului si se gandesc doar la ei si la binele lor.nu isi recunosc niciodata greseala si invart friptura in favoarea lor.decat cu asa oameni imaturi...mai bine lipsa!

  • roxanel, joi, 18.10.2012 21:40
    sisi si gotim

    sunt de acord cu voi!...pai cum le-a ametit pe toate 3? simplu. el avea o functie de executiv si era f ocupat , ii "interveneau" "diverse" "chestiuni" de "rezolvat"

  • sisi, joi, 18.10.2012 07:56
    @roxanel

    Da. SIDA, sifilisul si blenoragia.

  • gotim, miercuri, 17.10.2012 14:05
    -------

    de unde atata folozofie ieftina?...nu cred ca exista cineva cararuia nu i ar placea sexul. problema inselatului e lipsa iubirii sau "boala mentala"...

  • roxanel, marţi, 16.10.2012 07:58
    leul

    am un amic leu care la un moment dat avea relatii in paralel cu 3 tipe.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro