Horoscop 4 iunie: Care e zodia care va face următorul pas pe plan sentimental

Astrologie / 03.06.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

 Ziua aceasta se anunță a fi destul de aglomerată pentru tine, mai ales la locul de muncă. De aceea, e de preferat să ceri sprijin din partea colegilor și să nu încerci să îți impresionezi șefii! Rămâi cât mai retras/ă și concentrat/ă pe ce ai de făcut!

Taur

 Dimineața vei primi un telefon de la o persoană cu care nu ai mai comunicat de multă vreme. Din păcate, nu vei avea parte de vești deloc bune și e posibil chiar să rămâi rapid fără economii. Păstrează-ți luciditatea!

Gemeni

 Ești mult prea relaxat/ă, iar lucrul acesta te poate costa destul de scump. Încearcă să fii mai ancorat/ă în realitate și să analizezi bine orice situație înainte de a lua vreo decizie importantă. Pe seară, nu e exclus ca un superior să te tragă la răspundere tocmai din acest punct de vedere.

Rac

 O discuție amicală purtată într-un cadru relaxat, poate să aibă urmări nefericite asupra ta. Încearcă să rămâi la fel de vertical/ă și să păstrezi aparențele! Nu uita, orice pasăre pe limba ei piere!

Leu

 Din punct de vedere sentimental, se pare că în sfârșit lucrurile evoluează în direcția dorită de voi. Nu e exclus să faceți următorul pas important, cum ar fi mutatul împreună, căsătoria, sau chiar să vă gândiți la un copil. E cazul să vă comportați matur, altfel timpul va trece pe lângă voi!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro