Fecioară

 Dacă vei interacționa astăzi cu un reprezentant al statului, sunt mari șanse să fii uimit/ă de profesionalismul acestuia. Încearcă să fii și tu la fel de impunător/impunătoare la locul de muncă și să te faci respectat/ă doar prin vorbe!

Balanță

 După o maladie mai serioasă, poți în sfârșit să îți recapeți atribuțiile obișnuite. Totuși, nu trebuie să renunți la precauție fiindcă problemele pot să reapară destul de repede! Urmează cu strictețe sfaturile medicului!

Scorpion

 Astăzi o să afli că unul dintre partenerii tăi de afaceri este implicat în numeroase activități dubioase. Dacă nu ești hotărât/ă să încetezi colaborarea cu respectiva persoană, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să te documentezi suplimentar despre respectiva persoană. Abia când vei deține toate datele vei putea să acționezi în consecință!

Săgetător

 Chiar dacă banii nu mai sunt o problemă pentru tine, nu trebuie să cazi pradă tentațiilor și să faci achiziții care nu îți sunt deloc utile! Mai târziu, cu siguranță că vei găsi anumite oferte imbatabile, așa că e bine să fii mereu pregătit/ă!

Capricorn

 Stresul la care ești supus/ă zilnic la serviciu începe să își pună amprenta asupra ta. Drept urmare, pare că ai îmbătrânit în ultimul an, cât alții într-un deceniu. Încearcă să o lași mai ușor și să privești totul într-o perspectivă mai relaxată!

Vărsător

 O să fii nevoit/ă să faci astăzi o deplasare foarte lungă. Chiar dacă îți vine greu să crezi asta, vei reuși chiar să vizitezi anumite obiective turistice dacă vei știi cum să te organizezi. Planifică totul până la cele mai mici detalii!

Pești

 Ești mult prea implicat/ă în problemele altora și uiți să te preocupi de viața ta privată. În plus, nici măcar nu ți se cere ajutorul! Învață să fii mai cumpătat/ă!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro