Horoscop 28 iulie: Răbdarea Fecioarei va fi pusă la încercare
Horoscop · Astrologie / 27.07.2023

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Ești foarte deschis/ă și dornic/ă să îți exprimi sentimentele și emoțiile, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Situația ta se poate schimba dacă spui lucrurilor pe nume, fără rețineri.

Taur

Dacă nu ești implicat/ă într-o relație, te vei simți puțin singură pe parcursul zilei de astăzi. Dacă ai pe cineva, te poți gândi să ai copii. Astăzi va fi un moment bun pentru a vorbi despre asta.

Gemeni

Asigură-te că pui niște bani în contul tău de economii. Într-o zi, vei avea nevoie de acești bani. La locul de muncă, este foarte posibil să primești o sarcină foarte importantă.


Rac

Dacă ești singur/ă, astăzi trebuie să fii foarte atent/ă, deoarece ai putea fi manipulat/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație, îi vei arăta mai mult partenerului/ei latura ta pasională și afectuoasă.

Leu

Chiar dacă îți place să călătorești, astăzi s-ar putea să nu fie cea mai bună zi pentru asta. Cu toate acestea, s-ar putea să găsești bilete ieftine pentru următoarea ta călătorie.

Fecioară

Când vine vorba de bani, s-ar putea să ai noroc astăzi dacă îți ții în frâu latura impulsivă. Un coleg de muncă îți va testa răbdarea astăzi. Arată-i că ești profesionist/ă și nimeni nu se poate încurcă cu ține atunci când vine vorba de muncă.


Balanță

Astăzi vei fi plin/ă de energie. Este o zi grozavă pentru a face puțin sport. Încearcă să te antrenezi într-un cadru de grup dacă nu ai mai făcut asta până acum. E important ca din când în când să ieși din zona ta de confort.

Scorpion

Încet, dar sigur, te-ai vindecat de traumele din trecut. Ceva care ți-ar putea schimba viața se îndreaptă spre tine. Nu-ți face griji despre ce ar putea fi, deoarece sunt vești bune la orizont.

Săgetător

Dacă eșți singur/ă, o persoană pe care o vei cunoaște astăzi te va înțelege perfect, de parcă ar putea să-ți citească gândurile. Dacă eșți implicat/ă într-o relație, vei primi un mesaj de la fostul sau fosta ta.


Capricorn

Te-ai gândit vreodată să te distanțezi de câțiva oameni? În sfârșit, astăzi, observi că s-ar putea să nu fie cei mai buni oameni pentru tine. Uneori e important să renunți, chiar dacă este greu.

Vărsător

Astăzi te vei trezi plin/ă de energie și vei vrea să faci o mulțime de lucruri. Nu te supăra pe partenerul/a de viață dacă vrea să lenevească, e dreptul său. Călătoriile nu sunt favorizate, așa că te poți învârti prin oraș cu prietenii.

Pești

În ceea ce privește cariera, simți că ritmul se accelerează și e-mailurile s-ar putea să se dubleze. E posibil ca astăzi să fii mereu pe fugă și în priză, dar cel puțin afacerile sau job-ul merg bine.


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro