Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Unul dintre lucrurile pe care Săgetătorul îl urăște este să se simtă gelos. Este genul de persoană care nu vrea niciodată să fie captiv sau să se compromită, așa că atunci când devine gelos, el crede că se întâmplă din cauza faptului că este prea prins în relația lui.

La început, va fi în negare. Nu vrea ca nimic în viața lui să-l deranjeze, așa că acest nou sentiment este greu de acceptat pentru el. Odată ce acceptă că este gelos, va încerca să se poarte normal, să facă glume, să ridice din umeri și să pretindă că totul e doar în capul tău.

Desigur, pentru că Săgetătorul urăște să treacă singur prin emoții noi și înfricoșătoare, o să se sperie puțin. Se va întreba constant dacă chiar îți place de altcineva sau ce se va întâmpla dacă gelozia lui nu dispare și va ajunge să facă un mare caz din nimic.

Aceste gânduri obsesive îi trec prin cap și nu poate face nimic în această privință. Așteaptă-te să fie mai sensibil, fie sub formă de iritare sau depresie, până când se scutură și realizează că nu are niciun motiv să fie gelos.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro